Verkoop je producten online!

Webwinkels

Een webwinkel laat je bouwen met een duidelijk doel voor ogen en de wil deze daadwerkelijk te willen bereiken. Wij denken met je mee over de marketing, de presentatie van de webshop in het geheel of mogelijke uitbreidingen. Kortom, we helpen je om en het maximale uit je verkoop te halen. Als we een webshop bouwen zorgen we ervoor dat deze klaar is voor online marketing, zodat je zo snel mogelijk kunt rekenen op resultaat. Wil je de marketing van je webshop uit handen geven aan professionals? Wij kunnen je daar uitstekend mee van dienst zijn.

Persoonlijk ontwerp

Een eerste indruk zegt alles. Daarom is een mooie lay-out en een professioneel design voor jouw webshop essentieel. Het is van groot belang dat jouw webwinkel de aandacht van de bezoeker trekt, maar nog veel belangrijker is het om bezoekers een goede eerste indruk te geven. Er zijn ongekende mogelijkheden om de homepagina naar wens in te delen, samen met jou zullen we kijken naar de best passende mogelijkheden. Je kunt sliders op jouw webwinkel plaatsen, bestsellers tonen, teksten en foto’s toevoegen, en nog ontzettend veel meer.

Eenvoudig en veilig online betalen 

Bij het een aankoop in een webshop hoort natuurlijk ook een betaling. Vrijwel alle wereldwijde betaalsystemen worden door het Media2Net webshop beheersysteem ondersteunt. Hiervoor hoeven geen extra setup- en abonnementskosten te worden betaald.

Product informatie

Jouw bezoekers willen zoveel mogelijk informatie voordat ze daadwerkelijk gaan bestellen.
Je kunt jouw producten voorzien van praktische gegevens zoals:

  • Gewicht
  • Productomschrijving
  • Verzendmogelijkheden
  • Aanbiedingsprijzen
  • Artikelnummers
  • Merknaam

 
Direct bovenaan in Google
v.a. € 79,- /maand