Bereik met je website al jouw online doelstellingen!

Websites

Een goede website vertelt wie je bent en een persoonlijke website is belangrijk om jouw doelgroep te bereiken. In samenwerking met Media2Net worden jouw wensen en doelen omgezet naar een nieuwe website die online bezoekers aanspreekt.

Overzichtelijk, eenvoudig en doeltreffend

Het is belangrijk dat de bezoeker van jouw website goed door de pagina's wordt geleid. Het is hierbij van belang dat we het uiteindelijke doel en de juiste informatie goed in kaart brengen om dit te kunnen vertalen naar een overzichtelijke website. Hierbij is het van belang dat je bezoeker alle informatie en mogelijkheden eenvoudig kan vinden. Om de website zo doeltreffend mogelijk te maken, gaan we kijken welke acties de bezoeker moet kunnen uitvoeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Een offerte plaatsen.
  • Contact opnemen.
  • Inschrijven voor een cursus.
  • Een brochure downloaden.

Gebruiksvriendelijke websites

Wat kan een bezoeker precies op een website doen? Hoe worden de bezoekers door de informatie heen geleid? Door een gebruiksvriendelijke opzet help je de bezoeker om met een paar muisklikken de juiste informatie te vinden en laat je zien wat je ze te bieden hebt.

Goed vindbare websites

Het is belangrijk dat jouw website optimaal gevonden wordt door zoekmachines. Bij een goed vindbare website moet je denken aan een site die geschikt is voor de indexering van Google, waar binnen enkele seconden de beste zoekresultaten bij een zoekwoord worden weergegeven. Om ervoor te zorgen dat jouw website door Google bovenaan in de resultaten komt, gebruikt Media2Net een duidelijke structuur en opbouw van de pagina's.

Door het toepassen van online marketing kunnen we de vindbaarheid nog meer verhogen indien nodig.

Beheer en techniek

Media2Net maakt gebruik van een eigen beheersysteem waar tijdens het ontwikkelen de focus heeft gelegen op eenvoud. Hierdoor kun jij makkelijk zelf inhoud aan de website toevoegen en/of wijzigen. De door jouw aangebrachte wijzigingen zijn direct online zichtbaar.

 
Direct bovenaan in Google
v.a. € 79,- /maand